Kasper Hämäläinen siirtyy Tshekin pääsarjaan – kaksivuotinen sopimus

"Kappe" Hämäläinen jatkaa uraansa FK Jablonecin paidassa. Tässä hän taistelee Suomen ja Islannin välisessä maaottelussa vuonna 2017. (Kuva: Getty Images)

Kasper Hämäläinen siirtyy Tshekin pääsarjassa pelaavan FK Jablonecin riveihin. 33-vuotiaan Hämäläisen sopimus on kaksivuotinen.

Edelliset kolme vuotta turkulaislähtöinen Hämäläinen edusti puolalaista Legia Varsovaa, johon hän siirtyi tammikuussa 2016 Lech Poznanin riveistä. Ensimmäisen askeleensa kansainvälisille kentille ”Kappe” otti tammikuussa 2010, kun hän siirtyi TPS:stä ruotsalaiseen Djurgårdeniin.

Hämäläisen uusi seura FK Jablonec sijoittui viime kaudella Tshekin pääsarjassa kolmanneksi.

33-vuotias Hämäläinen kuuluu myös Huuhkajien pitkäaikaisiin luottopelaajiin, joskin viime vuosina 60 A-maaottelua pelannut taituri on pudonnut vakiokokoonpanon ulkopuolelle. Syyskuun 2017 jälkeen Hämäläinen on ollut Huuhkajien mukana ainoastaan kolmessa ottelusta, kun kaikkiaan maajoukkue on tuossa ajassa pelannut 20 matsia.

Kasper Hämäläinen siirtyy FK Jabloneciin

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

– – – – –

Lue myös: Presidentti Sauli Niinistö kannusti Suomea Pohjoiskaarteessa – katso kuva!

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here