Kasper Hämäläinen ennakoi Georgia-peliä: ” Toivottavasti saamme hyvän alun”

Kun Suomen jalkapallomaajoukkue kohtasi Georgian viime vuoden lokakuussa Olympiastadionilla, teki keskikenttäpelaaja Kasper Hämäläinen Suomen ainoan maalin 1-1-tasapeliin päättyneessä MM-karsintakamppailussa. Suomi matkaa maanantaina Georgian vieraaksi, kun joukkueet kohtaavat MM-karsintojen toiseksi viimeisessä kamppailussa tiistaina. Hämäläinen uskoo Georgian puolustavan kurinalaisesti.

Hämäläinen ei ollut Suomen avauksessa, kun Suomi kohtasi perjantaina Espanjan Helsingissä.

– Tietenkin oli pettymys, että en ollut avauksessa. Uskon kuitenkin, että oikeat pelaajat laitettiin kentälle. Oli kuitenkin ihan kiva, että pääsin lopussa pelaamaan muutaman minuutin, Hämäläinen kertasi Yle Urheilun haastattelussa.

Suomen joukkue on katsonut videolta perjantaina pelatun Georgian ja Ranskan välisen karsintaottelun. Ranska joutui tyytymään Georgiassa 0-0-tasapeliin.

– Georgia tulee panostamaan puolustuspeliin. Pitää kuitenkin muistaa, että heidän pitää voittaa meidät, jos he haluavat (taulukossa) meidän ohi. He tulevat varmaan aukaisemaan peliä hieman enemmän kuin Ranska-pelissä. Vaikea peli siitä on tulossa, Hämäläinen pohti.

– Toivottavasti saamme hyvän alun ja maalin heti, niin peli aukeaa hyvin.

Suomi on tehnyt MM-karsintojen kuudessa ottelussa vain neljä maalia.

– Se on vähän. Kyllä niitä pitää saada selvästi enemmän tehtyä. En osaa sanoa, mistä se johtuu. Tietenkin Ranskaa ja Espanjaa vastaan on hankala tehdä maaleja. Georgia ja Valko-Venäjä ovat sellaisia maita, joita vastaan meidän pitäisi saada maaleja. Toivottavasti asiaan saadaan helpotusta tiistaina.

Suomen ja Georgian välistä kamppailua voi jännittää tiistaina Yle Fem -tv-kanavan, Yle Puheen ja Yle Areenan kautta suorana. Ottelu alkaa kello 20.00.

Jonne Niemeläinen
YLE

Edellinen artikkeliRanskan pysäyttänyt Georgian maalivahti pelikiellossa Suomea vastaan
Seuraava artikkeliVerbaalista maali-ilottelua