Karuja uutisia: JJK ja PS Kemi jatkavat taivaltaan Kolmosessa

Veikkausliigassa Puoliaika

Perättäisinä vuosina Veikkausliigasta pudonneet JJK ja PS Kemi jatkavat pelejään tulevaisuudessa miesten Kolmosessa.

JJK putosi Veikkausliigasta edelliskauden pääteeksi, kun taas PS Kemi koki saman kohtalon viime kaudella. Nyt molempien seurojen taustayhtiöt kertoivat lopettavansa toimintansa talousvaikeuksien vuoksi. Jo aiemmin PS Kemi oli luopunut paikastaan Ykkösessä ja alun perin tarkoituksena oli jatkaa pelejä Kakkosessa.

Nappaa 10 € ilmaisveto tämän viikon euro-futiksiin

–  Kolmen Veikkausliigakauden aikana syntyneiden alijäämien paikkaaminen ei ole onnistunut hurjasta työmäärästä huolimatta. PS Kemi Oy joutuu talousvaikeuksiensa edessä myöntymään, eikä kykene enää jatkamaan toimintaansa, seura kertoi tiedotteessaan.

– Tilanne nolostuttaa ja harmittaa. Valtava joukko kannattajia, työntekijöitä, tukijoita ja tietysti pelaajia ovat antaneet vuosien varrella kaikkensa, jotta jyväskyläläinen jalkapallo kilpailisi kansallisesti korkealla tasolla, JJK Keski-Suomi Oy kertoi verkkosivuillaan.

JJK:n mukaan omaa osaansa talousvaikeuksissa ovat näytelleet muun muassa Harjun stadionin mittava remontti sekä huonojen esitysten vuoksi romahtaneet katsojamäärät.

JJK ja PS Kemi jatkavat Kolmosessa

Mikäli twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here