Kansojen Liigassa Suomen ja Bulgarian kohtaaminen

Kansojen Liigassa on tänään tiedossa Suomen ja Bulgarian kohtaaminen klo 19:00 alkaen, kun Huuhkajat lähtevät ennakkosuosikkina hakemaan pisteitä.

Nations Leaguen B-liigan 4-lohkoa on pelattu nyt kaksi kierrosta ja Suomi on toisella sijalla kolmen pisteen myötä. Kärkeä pitää Wales, joka on kahdesta pelistä ottanut kaksi voittoa. Illan vastus Bulgaria on raapinut kasaan yhden pisteen.

Keskiviikkona Huuhkajat pelasi harjoitusottelun Puolaa vastaan ja Gdanskissa nähtiin puolalaisten juhlat. Lopputuloksella 5-1 homma meni selkeästi isännille, Ilmari Niskasen tehdessä Suomen ainoan osuman. Tästä ei kuitenkaan kannata liikaa johtopäätöksiä vetää. Markku Kanerva lepubutti useita avauksen pelaajia, mikä on tässä ottelutahdissa tärkeää.

Bulgarialla sen sijaan oli kilpailullinen matsi torstaina, kun tulevien EM-kisojen jatkokarsinnoissa se hävisi Unkarille luvuin 1-3. Bulgarialaiset pelasivat luonnollisesti ykkösavauksellaan kohtaamisessa.

Suomen pitäisi tämä ottelu aivan ehdottomasti hoitaa. Luottoa on Huuhkajiin ja mikäli isoa yllätystä ei tulla näkemään, tämä matsi menee Suomen komennossa. Bulgarialla painaa jaloissa vielä torstainen ottelu ja vire on muutenkin ollut kehno. Suoran voiton lisäksi kokeillaan kohdetta, joka osuakseen vaatii kotivoiton lisäksi alle 2.5 maalia.

Pelivihje:

Suomi voittaa (1.78 @Coolbet)

Suomi voittaa ja ottelussa alle 2.5 maalia (3.15 @Coolbet)

LYÖ VETOA!

Video: Brassipelaaja Mirray laukoo maalin suoraan aloituspotkusta vuonna 2017

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here