Skotlannin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla nähtiin melkoinen hetki, kun Arbroathin varamolari Ali Adams laukoi unelmaosuman.

Raith Rovers ja Arbroath pelasivat 2–2-tasapelin Skotlannin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla, Mestaruussarjassa, lauantaina.

Kotijoukkue Raith Rovers johti ottelua jo 2-0. Arbroath oli matkassa kapealla miehistöllä, ja 58. minuutilla joukkue joutui vaihtamaan kakkosmaalivahti Ali Adamsin kenttäpelaajan rooliin. Penkillä ei ollut enää muita paikkaamaan loukkaantunutta pakkia Aaron Steelea.

32-vuotias Adams nousikin otsikoihin, kun hän pamautti 76. minuutilla loisteliaalla laukauksella 30 metristä kavennusmaalin. Ja muutamaa minuuttia myöhemmin Leighton McIntosh laukoi rankkarista loppunumeroiksi 2-2.

KATSO MYÖS: Klassikkovideo: Aladivaripelaajalta fantastinen pyörähdysharhautus – vastustajia ei lähimaillakaan