Englannin neljänneksi korkeimmalla sarjatasolla pelaava Stevenage FC järjesti FA Cupissa suuren yllätyksen.

Stevenage FC kaatoi vieraskentällä Aston Villan numeroin 1-2 (1-0) FA Cupissa sunnuntaina.

Aston Villan johti tauolla 1-0 Morgan Sansonin osumalla. Ottelu näytti etenevän Valioliiga-joukkueen rutiininomaiseen voittoon, mutta lopussa alkoi tapahtua.

Ensin 85. minuutilla Aston Villan Leander Dendoncker ajettiin punaisella kortilla suihkuun. Tilanteesta tuli rankkari, jonka Stevenagen vaihtomies Jamie Reid painoi sisään.

Ja sitten vielä 91. minuutilla toinen vaihtomies Dean Campbell tykitti pallon lyhyen kulmapotkun jälkeen alapesään, 1-2!

Toisella jaksolla myös Stevenagen sometiimi oli iskussa. Kun Aston Villan brassitähti Philippe Coutinho otettiin vaihtoon 66. minuutilla, nähtiin tyylikkään kuittaava twiitti (katso videon alta).