Jalkapallon Kakkosessa nähtiin lauantaina aikamoinen maalipaikan missaus, kun Hercules-pelaajat eivät saaneet palloa reppuun.

Oululainen JS Hercules kaatoi kotikentällään FC Vaajakosken numeroin 1-0 (0-0) Kakkosen C-lohkossa lauantaina.

Ottelun voittomaali nähtiin 84. minuutilla, kun Herculesin Eevert Sainila viimeisteli 1-0-osuman. Muutamia minuutteja tuon jälkeen nähtiin melkoinen maalipaikan missaus.

FC Vaajakosken hakiessa tasoitusta pääsi Hercules hyökkäämään. Ensin Lauri Tervolla oli loistava tilaisuus lisätä johtoa ja heti perään Sainilalla, mutta kuin ihmeen kaupalla palloa ei saatu maaliin.

Kakkosen C-lohkon kärjessä porskuttaa JJK (17 ottelua, 45 pistettä). Toisena on VIFK (17 ottelua, 36 pistettä) ja kolmantena Hercules (17 ottelua, 30 pistettä).