Kaikki mitä oikeasti tarvitsee tietää Diego Maradonasta

Unohditko Diego Maradonan syntymäpäivät? Ei hätää, lataa ensi vuoden faktadroppailuun tästä kourallinen kirjaviisautta.

Laita jo nyt kalenteriin muistutus päivälle 30. lokakuuta. Laita muistutuksia kolme: viikkoa ennen synttäreitä, päivää ennen synttäreitä ja syntymäpäivänä. Näin saat itsellesi aikaa silittää Diegon pelipaidan, mietittyä syntymäpäivästatuspäivityksen ja tilattua pyhiinvaelluskakun pöydälle.

Muistutuksen viestin saat valita itse, mutta me suosittelemme mallia ”Sensei-Diegon syntymäpäivät. Tilaa kakku, jonka keskeistä osaa näyttelee Jumalan käsi.”

TSEKKAA TÄMÄ:

Verhoa asuntosi Boca Juniorsin, FC Barcelonan ja Napolin väreillä. Konsultoi myös vaimosi mielipidettä ennen kuin vaihdat rakkauden pesäänne omatoimisesti Barcelonan väriset verhot. Muista, että pieni on kaunista ja verhoilun voi aloittaa myös esimerkiksi patalapuista.

Soita Fazerille ja pyydä erikoistilaus suklaapatsaasta, jonka ulkomuoto vastaa 1986 Argentiinan voittamaa World Cup-palkintoa. Pyydä saada puhelimeen henkilö, jonka intohimo tätä Argentiinan sankaria kohtaan on vähintään samalla tasolla sinun kanssasi, jotta voitte jakaa intohimon pyrähdyksiä. Suklaapytyn kokoehdotus on 1:1 alkuperäisen kanssa. Älä pakasta tai laita jääkaappiin. Diego Maradona

Varaa välittömästi tämän jälkeen myös tatuointiaika

22. kesäkuuta 1866 tapahtunut ylimaallinen Jumalan käsi on välttämätön tatuointi alkutalven kuivakan ilman vuoksi kutisevalla ihollasi. Jos omat taiteelliset lahjat eivät riitä, niin headhunttaa sosiaalisen median kautta futishullu tatuoija. Kuvan on oltava mahdollisimman autenttinen – onhan se nahassasi loppuelämän.

Tatuoinnin alle on aiheellista lisätä luku 680345

Tämä ei suinkaan ole Maradonan syntymäpäivä vaan koodikielinen muistutus sinulle siitä, että Diego viimeisteli uransa 680 ottelun aikana 345 maalia. Voit keksiä vaihtoehtoisia tarinoita aina lukukoodin tarkoituksen kysyjän mukaan. Valehtelu on sallittua – jopa toivottavaa jos se paketoidaan hyvän tarinan alle.

Vuokraa lähimmästä leffavuokraamosta kokaiinista kertova elokuva Blow. Perehdy valkoisen jauheen mystiikkaan ja katso myös internetistä muutama tieteellisviihteellinen dokumentti, joissa juontaja käy poikkeuksetta aina keskellä Bolivian viidakkoa ihmettelemässä kokaiinin valmistusmenetelmiä – tietenkään kokeilematta sitä itse.

Nyt olet kattanut Maradonan uran loppupuolenkin valtamediatiedot

Kun viimeinen muistutus iskeytyy puhelimesi näytölle voit huokaista helpotuksesta: tänä vuonna olet varautunut. Voit rauhassa istuuntua alas Maradonan urasta väriloistolla muistuttavaan asuntoosi, kaivaa kakun kaapista ja rapsuttaa kultaisia papereita pois World Cup-pokaalista, jonka vertauskuvallisesti leivinjauheella pulveroit valkoiseksi.

Mässyttely alkakoon – kolme hurraa huutoa Diego Maradonalle!

(voit myös katsoa alta aikalailla samat asiat tiivistettynä nätinpään muotoon)

Edellinen artikkeliVeikkausliigan vahvistuneet siirrot kaudelle 2014 – Mitä tekee Kuningas?
Seuraava artikkeliMessin huikea maali hylättiin paitsion vuoksi