Juventus varmisti seitsemännen peräkkäisen Serie A:n mestaruuden!

juventus serie a puoliaika

juventus serie a puoliaika

Juventuksella oli varsin onnistunut viikko. Ensin torstaina joukkue voitti Italian Cupin finaalissa AC Milanin tylysti numeroin 4-0 ja sitten sunnuntai-iltana varmistui Serie A:n mestaruus.

Juventus pelasi sunnuntai-iltana maalittoman tasapelin AS Roman vieraana ja tämä tiesi sitä, että joukkue varmisti seitsemännen peräkkäisen Italian mestaruuden jo ennen ensi viikonlopun viimeistä sarjakierrosta.

Sarjakakkosena majaileva Napoli kaatoi vieraskentällä Sampdorian numeroin 0-2 (0-0), mutta se ei riitä uhkaamaan Juventusta. Joukkueiden välillä on nyt neljä pistettä ja enää on yksi kierros pelaamatta.

Juventus on jälleen Serie A:n mestari

Juventus voitti uskomattomasti jo seitsemännen peräkkäisen Italian mestaruuden. Cupin voittoja Juvella on nyt neljä putkeen.

Sarjaporrasta alemmaksi putoavat varmuudella Benevento sekä Hellas Verona. Kolmas putoaja löytyy viisikosta Crotone, SPAL 2013, Cagliari, Udinese ja ChievoVerona.

— —
Lisää uutisia Italian kentiltä löytyy verkkosivuiltamme TÄSTÄ.

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here