Juventus se vaan jyrää Italiassa vuodesta toiseen. Lauantaina tuli jälleen voitto ja ottelun hahmona toimi muuan Cristiano Ronaldo.

Seitsemän kertaa peräkkäin Italian Serie A:n voittanut Juventus on aloittanut myös tämän kauden vakuuttavasti. Joukkue on pelannut kymmenen sarjaottelua, joista saldona on yhdeksän voittoa ja yksi tasuri.

Lauantaina Juventus kaatoi vieraskentällä Empolin niukasti numeroin 1-2 (1-0). Empolin Francesco Caputo vei kotijoukkueen johtoon 28. minuutilla, mutta Juventus nousi toisella jaksolla tasoihin ja ohi – Ronaldon maaleilla.

Ronaldo tasoitti rankkarista 54. minuutilla ja 1-2-voittomaali syntyi 70. minuutilla. Tuo voitto-osuma oli todella upea tykitys vasempaan yläkulmaan!