Juventus ja Man City Mestarien liigan puolivälieriin

Tottenham Juventus buffon puoliaika

Juventus ja Manchester City etenevät Mestarien liigan puolivälieriin. Keskiviikkoiltana pelattiin neljännesvälierien toiset osaottelut Lontoossa ja Manchesterissä.

Juventuksen taival Mestarien liigassa jatkuu, kun joukkue kaatoi Tottenhamin vieraissa numeroin 1-2 (1-0). Lontoolaisten Heung-Min Son vei avausjaksolla Tottenhamin johtoon ja tuolla maalilla Tottenham olisi mennyt jatkoon, sillä avausosaottelu Torinossa päättyi numeroihin 2-2.

Sitkeä torinolaisryhmä kuitenkin venyi toisella jaksolla. Ensin 64. minuutilla maalipyssy Gonzalo Higuain tasoitti ja vain muutama minuutti myöhemmin Paulo Dybala teki ratkaisevan 1-2-maalin. Näin Juven ja maalivahtilegenda Gianluigi Buffonin (kuvassa) matka jatkuu.

Keskiviikkoillan toisessa matsissa Basel haki 1-2-vierasvoiton Manchesteristä. City oli kuitenkin kairannut avausmatsissa väkevät 0-4-vierasvoiton, joten tämä matsi oli vain muodollisuus.