Juventuksella sauma aloittaa uusi vuosi puhtaalta pöydältä

Juventuksella on sauma aloittaa uusi vuosi 2021 puhtaalta pöydältä, kun se kohtaa sunnuntaisen Serie A -kierroksen päätteeksi Udinesen Torinossa.

Juventuksen viimeinen peli edelliseltä kalenterivuodelta oli nöyryyttävä 0-3 tappio kotikentällä vihollisjoukkue Fiorentinaa vastaan. Tämä suoritus näkyy myös tämän ottelun kertoimissa, vaikka itsellä löytyy luottoa Juven iskukykyyn.

Bianconeri on sarjassa vasta sijalla kuusi ja sarjan terävin kärki on ottanut jo pientä rakoa. Juventus on jotakuinkin silti suurimpia suosikkeja kausi viemään jälleen kerran nimiinsä, sillä näillä ottelumäärillä joukkueen laaja-alainen laatu tulee nousemaan arvoonsa rotaation puolesta. Tänäänkin kentälle marssii lähes ideaali avauskokoonpano, sillä ainoastaan Juan Cuadrado puuttuu kotijoukkueen riveistä.

Udinese lähtenee taistoon luovuttaen pallon isännille ja superstarat saavat viritellä temppujaan tiukkaa puolustuslinjaa vastaan. Uskon tämän olevan erinomainen tilanne boksissa vahvoille Juve-hyökkääjille ja saumoja tulee Vanha Rouva saamaan. Tästä syystä lähdetäänkin hakemaan Juvea jopa tasoituksen kera, kun jopa yli kahden ja puolen kerrointa tälle kotijoukkueen menestykselle saa.

Pelivihje:  Juventus -1,5 (2.68 @Coolbet)

Artikkelissa on käytetty kirjoitushetken kerrointa ja se voi muuttua ennen ottelun alkua.

LYÖ VETOA!

Edellinen artikkeliMauricio Pochettino on PSG:n uusi päävalmentaja
Seuraava artikkeliVideo: Stuttgart-maalivahti torjui rankkarin potkulla yläriman alta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän