24-vuotias Jutta Rantala laukoi todella hienon maalin Leicesterille. Ottelussa nähtiin myös kaksi muuta suomalaispelaajaa.

Tottenham kaatoi jatkoajalla Leicesterin numeroin 2-1 (1-1) Englannin naisten FA Cupissa sunnuntaina.

Leicester meni johtoon heti 12. minuutilla upealla tavalla. Jutta Rantala pamautti pallon maalin kattoon. Tottenham nousi kuitenkin tasoihin ja lopulta vielä jatkoajan lopussa voittoon.

Tottenhamin nipussa esiintyivät Eveliina Summanen ja Olga Ahtinen. 118. minuutilla syntynyt Martha Thomasin puskema voittomali oli Ahtiaisen syöttämä.

Tottenham kohtaa FA Cupin finaalissa joko Manchester Unitedin tai Chelsean. Ottelu pelataan legendaarisella Wembleylla sunnuntaina 12. toukokuuta.