Video: Nyt se on varmaa – Jürgen Klopp lähtee Liverpoolista kauden päätteeksi

56-vuotias rakastettu saksalaispäävalmentaja Jürgen Klopp ei jatka Liverpoolissa enää tämän kauden jälkeen, Liverpool tiedotti perjantaina.

Jürgen Klopp ilmoitti viime marraskuussa Liverpoolin seurajohdolle, että hän ei jatka joukkueen puikoissa enää kuluvan kauden jälkeen. Kloppin sopimus Liverpoolin kanssa olisi jatkunut kesään 2026 saakka.

”Minä rakastan kaikkea tässä seurassa ja kaupungissa. Rakastan kannattajiamme ja joukkuettamme. Mutta sitä vahvemmin olen vakuuttunut päätöksestäni. Kyse on siitä, että minulla on energiat loppumassa.”

TSEKKAA TÄMÄ:

”Jos pitäisi nyt sanoa, että valmennanko enää ikinä, vastaus on ei. Mutta toki mielipide saattaa muuttua myöhemmin. Se on kuitenkin varmaa, etten tule koskaan valmentamaan Englannissa muuta seuraa kuin Liverpoolia.”

Klopp saapui Liverpoolin päävalmentajaksi lokakuussa 2015. Hän voitti Liverpoolin kanssa muun muassa kertaalleen Mestarien liigan, Valioliigan ja FA Cupin.

Jürgen Klopp lähtee

Jos twiitti ei aukea, voit avata sen TÄSTÄ.

Kloppin haastattelu

Jos video ei aukea, voit katsoa sen TÄSTÄ.

KATSO MYÖS: Video: Harry Maguire ja Christian Eriksen kisasivat Luke Littleriä vastaan – nuori darts-tähti dominoi

Edellinen artikkeliSarjanousijalta taas kova hankinta – kokenut toppari Juhani Ojala siirtyy Gnistaniin
Seuraava artikkeliVideo: Harry Maguire ja Christian Eriksen kisasivat Luke Littleriä vastaan – nuori darts-tähti dominoi

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän