juho mäkelä ps kemi veikkausliiga puoliaika

Viime kaudella HIFK:ssä pelannut kokenut 34-vuotias hyökkääjä Juho Mäkelä on tehnyt yksivuotisen sopimuksen Veikkausliigassa pelaavan PS Kemin kanssa.

Nelinkertainen Suomen mestari ja kaksi kertaa Veikkausliigan maalipörssin voittanut Mäkelä ja PS Kemi ovat solmineet kautta 2018 koskevan sopimuksen. Mäkelä on urallaan myös valittu Veikkausliigan vuoden tulokkaaksi ja tilillä myös yksi Suomen cupin mestaruus.

”Olen täynnä intoa. Takana on kovaa vedetty pre season, pohjatyöt kautta varten on tehty tosi hyvin ja olen kovassa tikissä. Olen myös tosi iloinen PS Kemin kanssa syntyneestä sopimuksesta”, parhaillaan joukkueen mukana Rovaniemen leirillä oleva Mäkelä kertoo.

Juho Mäkelä palaa pohjoiseen

Siirto HIFK:stä PS Kemiin merkitsee Mäkelän pitkällä uralla eräänlaista ympyrän sulkeutumista. Oulusta lähtöisin oleva Mäkelä tekee nyt paluun pohjoiseen sitten vuoden 2002, jolloin hän siirtyi Tervareista HJK:iin.

”Täällä pohjoisessa on aina omanlaisensa tunnelma ja palaan osin kotikonnuille, vaikka näin pohjoisessa seurassa en ole ennen pelannutkaan. Odotan alkavalta kaudelta tosi paljon, niin itseltäni kuin joukkueeltakin.”

HIFK:n ja HJK:n ohella Mäkelä on Veikkausliigassa pelannut aiemmin IFK Mariehamnissa, SJK:ssa ja VPS:ssa. Ulkomailla hän pelannut mm. Skotlannissa, Australiassa, Saksassa ja Sveitsissä. Maajoukkuekokemusta miehellä on poikamaajoukkueista, B-maajoukkueesta ja A-maajoukkueestakin seitsemän ottelun verran.

Lähde: PS Kemi

— —

Lisää uutisia suomifutiksesta löytyy verkkosivuiltamme TÄSTÄ.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here