Eurokenttien hylkäämä Josef Martinez on liekeissä MLS:ssa

Unohtakaa hetkeksi Zlatanit ja Rooneyt. Josef Martinez on kuumin nimi Amerikan jalkapallossa. Venezuelalaishyökkääjä on iskenyt tällä kaudella yli maalin per peli, eikä hidastumista näy.

Martinez siirtyi kotimaansa Caracasista Sveitsiin, Young Boysiin vuonna 2012. Siltä hänen matkansa jatkui lainalle Thuniin ja lopulta kolmeksi kaudeksi Torinoon. Hyökkääjän ura ei oikein lähtenyt lentoon Euroopassa, ja hän siirtyi MLS-tulokkaan Atlanta Unitedin riveihin kaudeksi 2016-17.

Atlantassa venezuelalainen leimahti liekkeihin. Ensimmäisellä kaudellaan hän pisti pallon verkkoon 19 kertaa 20 ottelussa ja tällä kaudelle tahti on vain kiihtynyt. 24 maalia 23 ottelussa oikeuttaa maalipörssin ylivoimaiseen ykkössijaan Zlatanin edellä.

Hiljattain hän pussitti kuudennen hattutemppunsa MLS:ssa, rikkoen liigaennätyksen hattutemppujen määrässä. Hän tarvitsi ennätykseen vain 44 ottelua. Hyökkääjä valittiin myös MLS All Star -ottelun parhaaksi pelaajaksi hänen iskettyään tasoitusmaalin Juventusta vastaan. On oikea ihme, jos uusi Euroopan kierros ei kutsu miestä kauden jälkeen.

Atlanta United porskuttaa hänen maaliensa myötä liigan kärjessä vasta toisella kaudellaan.

Martinez ja ennätyksellinen hattutemppu

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lisää uutisia Pohjois-Amerikan kentiltä täällä.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here