”Jos Barcelona olisi ollut ensimmäinen näkemäni joukkue, olisin aloittanut tenniksen!”

Kuva: Flickr/avalaisure

 

Barcelona on ihastuttanut ja vihastuttanut jalkapallomaailmaa viimeisten vuosien aikana sen ylivoimaiseen pallonhallintaan perustuvan jalkapallonsa takia.

Monen mielestä se on ollut kaikkien aikojen paras seurajoukkue viimeisen viiden vuoden ajan. Toiset ovat puolestaan kutsuneet sitä umpitylsäksi pyörittelyksi tai jopa käsipalloksi.

TSEKKAA TÄMÄ:

Borussia Dortmundin managerin Jürgen Kloppin silmää Barcelonan ”seesteinen” pelitapa ei kuitenkaan liiemmin miellytä.

”Jos viimeisen neljän vuoden aikainen Barcelona olisi ollut ensimmäinen joukkue, jonka näin pelaavan kun olin nelivuotias, olisin aloittanut Tenniksen jalkapallon sijaan”, kertoo Klopp marcan nettisivuilla.

Hän pitää oman joukkueensa Borussia Dortmundin pelitapaa kaikin puolin viihdyttävämpänä.

”Pidän taistelevasta jalkapallosta, en seesteisestä jalkapallosta; sateinen päivä, raskas kenttä, kaikilla naamat likaisena ja kukaan ei pysty pelaamaan jalkapalloa seuraavaan neljään viikkoon. Siitähän Borussiassa on kyse”, Klopp toteaa.

Kautensa hyvin aloittanut Borussia Dortmund on pisteen päässä Bundesliigaa johtavasta Bayern Munchenistä 11 kierroksen jälkeen. Mestarien liigassa se kohtaa huomenna keskiviikkona Arsenalin lohkon kärkikamppailussa. Lohko F on kolmen kauppa. Kolmen ottelun jälkeen Dortmund on toisena, tasapisteissä johtavan Arsenalin ja lohkokolmosen Napolin kanssa.

Edellinen artikkeliVideo: Kyllä naisetkin osaavat
Seuraava artikkeli”Euffa” on PK-35 Vantaan uusi päävalmentaja