Salon Palloilijoiden 24-vuotias keskuspuolustaja Joonas Meura näytti jälleen osaamistaan, kun miehen vapari upposi FC Interin verkkoon.

Veikkausliigaan valmistautuva FC Inter kaatoi Salon Palloilijat numeroin 2-1 (0-0) viikonloppuna Turussa. SalPa nousi täksi kaudeksi Ykköseen 21 vuoden tauon jälkeen.

Arlind Sejdiu vei FC Interin johtoon 56. minuutilla. Sitten 72. minuutilla nähtiin tyylikäs tasoitusmaali, kun SalPan Joonas Meura tykitti pallon noin 30 metristä reppuun, 1-1. FC Interin Darren Smith teki kuitenkin muutama minuutti myöhemmin voittomaalin.

”Kun erikoistilannemies Meura astui pallon taakse, tiesin heti, että peli on 1 -1. Hieno maali ei tullut yllätyksenä, olen nähnyt häneltä ennenkin samanlaisia.”, kehui FC Interin päävalmentaja Jarkko Wiss joukkueen verkkosivuilla.

Meura varmisti häikäisevällä vapaapotkumaalillaan myös SalPan nousun Ykköseen viime lokakuussa.

Joonas Meura laukoo komean vaparin

Edellinen artikkeliVideo: Brighton tiputti Liverpoolin FA Cupista – Kaoru Mitoma ratkaisi lisäajalla
Seuraava artikkeliVideo: Divock Origilta häikäisevä osuma – AC Milanille rökäletappio kotona