HJK on todella lähellä uusia Veikkausliigan mestaruutensa. 35-vuotias konkaripakki Joona Toivio laukoi tyylikkään voittomaalin.

HJK voitti kotikentällään FC Hongan numeroin 3-0 (1-0) Veikkausliigan Mestaruussarjassa keskiviikkoiltana.

Ottelun voittomaali syntyi 16. minuutilla. Keskuspuolustaja Joona Toivio laukoi tyylikkäällä vapaapotkulla pallon reppuun, ja samalla hän teki uransa ensimmäisen maalin Veikkausliigassa.

Toisen jakson alussa nähtiin Eurogoal. FC Honka sai kulmapotkun, mutta pallo ajautui nopeasti HJK:n 20-vuotiaalle Topi Keskiselle oman rankkarialueen tuntumassa. Keskinen juoksi koko kentän läpi, kirmaili kaikilta karkuun ja laittoi pallon reppuun, 2-0! Maalipörssin kärkimies Bojan Radulovic viimeisteli loppunumeroiksi 3-0.

HJK on nyt lähellä mestaruutta, sillä kasassa on 53 pistettä ja kaksi peliä pelaamatta. Toisena majailevalla KuPS:lla on kasassa 46 pistettä ja kolme peliä pelaamatta.

KATSO MYÖS: Video: Mykistävä suoritus – HJK:n Topi Keskinen juoksi koko kentän läpi ja teki maalin