John Arne Riise ripusti nappulakengät naulaan – katso miehen 10 hienointa maalia Liverpool-paidassa

liverpool

Norjalainen John Arne Riise ilmoitti tänään päättävänsä uransa.

Norjan futiksen 2000-luvun suurpelaaja John Arne Riise on lopettanut aktiiviuransa. 35-vuotias Riise kertoi päätöksestään tänään.

Norjan Aalesundista maailmalle ponnistanut vasen pakki muistetaan hurjasta vasemman jalan potkustaan. AS Monacon kautta Liverpooliin siirtynyt laitapakki oli yksi Liverpoolin runkopelaajista usean vuoden ajan.

Riisen suurimpiin saavutuksiin kuuluu Mestarien liigan voitto legendaarisessa Istanbulin illassa vuonna 2005, jossa Liverpool peittosi AC Milanin uskomattoman nousun jälkeen. Riise nappasi myös FA Cupin voiton seuraavalla kaudella.

Riise kuului Liverpool-fanien suursuosikkeihin, eikä vähiten sen takia, että mies onnistui maalinteossa niin Manchester Unitedia, kuin Evertoniakin vastaan.

Liverpool-vuosiensa jälkeen Riise nähtiin Serie A:ssa AS Roman paidassa. Mies palasi Italiasta uudelleen Valioliigaan, jossa hän tahkosi kolme kautta Fulhamin paidassa. Myös lyhyet pestit Kyproksella ja Intiassa löytyvät miehen CV:stä.

Riise palasi ulkomaankiertueensa jälkeen kasvattajaseura Aalesundiin, jossa hän päätti uransa. Norjan maajoukkueessa vasen pakki nähtiin kunnioitettavat 110 kertaa.

 

Katso tästä Riisen uran 10 hienointa maalia Liverpool-paidassa:

Edellinen artikkeliPuoliaiaka.com otteluennakot: Katsaus maanantain peleihin
Seuraava artikkeliSepp Blatter paljastaa – vilppiä arvonnoissa

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän