Venezian 29-vuotias kapteeni Joel Pohjanpalo teki lauantaina kaksi maalia Italian Serie B:ssä.

Venezia kaatoi vieraskentällä Südtirolin numeroin 0-3 (0-1) lauantaina Serie B:ssä. Ottelun hahmo oli Joel Pohjanpalo.

Jolle teki voittomaaliksi jääneen 0–1-osuman heti 12. minuutilla. Francesco Zampano lisäsi johtoa 81. minuutilla, ja Jolle painoi vielä lisäajalla loppunumeroiksi 0-3.

Pohjanpalo sekä nollapelin torjunut maalivahti Jesse Joronen pelasivat ottelussa täydet minuutit. Pohjanpalo on tehnyt 11 sarjamaalia ja on maalipörssin kakkosena, vain maalin jäljessä Südtirolin Daniele Casiraghia ja Cremonesen Massimo Codaa.

Joel Pohjanpalo tekee

Jos twiitti ei aukea, voit katsoa sen TÄSTÄ.

20 joukkueen Serie B:n kärjessä jatkaa Parma (24 ottelua, 51 pistettä) ja toisena on Cremonese (24 ottelua, 45 pistettä). Kolmantena majailee Como (24 ottelua, 45 pistettä) ja neljäntenä Venezia (24 ottelua, 44 pistettä). Kaksi parasta nousee suoraan Serie A:han.