Rizesporin 27-vuotias suomalaishyökkääjä Joel Pohjanpalo oli jälleen maalintekotuulella Turkin pääsarjassa.

Rizespor kaatoi kotikentälläään Antalyasporin numeroin 2-1 (1-1) Turkin Super Ligin tyvipään niin sanotussa kuuden pisteen kamppailussa torstai-iltana.

Vierasjoukkue Antalyaspor meni 0-1-johtoon 37. minuutilla Haji Wrightin osumalla. Rizespor tuli kuitenkin tasoihin 43. minuutilla, kun Joel Pohjanpalo laukoi rangaistuspotkun varmasti sisään, 1-1!

Ottelun voittomaali nähtiin 58. minuutilla, kun kotijoukkue Rizesporin laitapakki Gokhan Gonul viimeisteli loppunumeroiksi 2-1.

Jolle on tehnyt tällä kaudella 16 pelaamassaan sarjaottelussa kahdeksan maalia.

20 joukkueen Super Ligiä on pelattu nyt 21-22 kierrosta ja sarjakärjessä on Trabzonspor 51 pisteellä, yhdeksän pistettä edellä sarjakakkosena majailevaa Konyasporia. Rizespor on sijalla 18, kun kasassa on nyt 21 pistettä. Rizespor nousi kotivoitollaan kahden pisteen päähän sijalla 17 olevasta Antalyasporista.