Huuhkajien ja Venezian 29-vuotias kapteeni Joel Pohjanpalo laittoi jälleen verkkoja heilumaan tärkeässä vierasvoitossa.

Venezia kaatoi vieraskentällä Leccon numeroin 1-2 (1-0) Italian Serie B:ssä viikonloppuna.

Kotijoukkue Lecco johti tauolla, mutta toisella jaksolla Venezia tuli rinnalle ja ohi. Joel Pohjapalo puski tasoitusmaalin 58. minuutilla, ja vain pari minuuttia myöhemmin Gianluca Busio teki voittomaalin,

Pohjanpalo otettiin vaihtoon 86. minuutilla. Jesse Joronen pelasi tuttuun tyyliin täydet minuutit Venezian maalilla. Pohjanpalo on tehnyt kuluvalla kaudella jo 20 sarjamaalia, ja hän on Serie B:n maalipörssin selkeässä kärjessä viiden maalin erolla seuraavaan.

20 joukkueen Serie B:tä on pelattu 34/38 kierrosta. Kärjessä jatkaa Parma (70 pistettä), toisena on Como (67 pistettä) ja kolmantena Venezia (64 pistettä). Kaksi parasta nousee suoraan Serie A:han.

KATSO MYÖS: Video: Kovavireinen Daniel Håkans heilutti taas verkkoja Norjan divarissa – katsomossa villi meininki