Venezian 29-vuotias kapteeni Joel Pohjanpalo teki lauantaina kauden yhdeksännen maalinsa Italian Serie B:ssä.

Parma kaatoi kotikentällään Venezian numeroin 2-1 (1-1) Serie B:n kärkikamppailussa lauantaina.

Valentin Mihaila vei Parman johtoon 21. minuutilla. Vain muutamaa minuuttia myöhemmin Venezian hyökkääjätähti Joel Pohjanpalo tasoitti numeroiksi 1-1.

Ottelu näytti päättyvän jo tasapeliin, mutta Parman Drissa Camara teki voittomaalin ajassa 90+10 minuuttia. Venezialle siis katkera viime sekuntien tappio. Pohjanpalo pelasi ottelussa 84 minuuttia. Maalivahti Jesse Joronen oli puolestaan Venezian maalinsuulla täydet 90 minuuttia.

20 joukkueen Serie B:n kärjessä jatkaa juurikin Parma (23 ottelua, 48 pistettä) ja toisena on Cremonese (23 ottelua, 44 pistettä). Kolmantena majailee Como (23 ottelua, 42 pistettä) ja neljäntenä Venezia (23 ottelua, 41 pistettä). Kaksi parasta nousee suoraan Serie A:han.