Loistovireinen Venezian 29-vuotias kapteeni Joel Pohjanpalo oli jälleen maalinteossa Italian toiseksi korkeimmalla sarjatasolla.

Venezia hävisi kotikentällään AC Reggianalle numeroin 2-3 (2-1) Italian Serie B:ssä sunnuntaina.

Joel Pohjanpalo osui jälleen, kun Venezian kapteeni vei kotijoukkueen jo 2–0-johtoon 33. minuutilla. AC Reggiana kavensi kuitenkin avausjakson viime hetkillä ja painoi vielä toisella jaksolla rinnalle ja ohi.

Pohjanpalo ja maalivahti Jesse Joronen pelasivat täydet minuutit Venezian miehistössä. Jolle on painanut jo 19 sarjamaalia, ja hän on Serie B:n maalipörssin selkeässä kärjessä viiden maalin erolla seuraavaan.

20 joukkueen Serie B:n kärjessä jatkaa Parma (31ottelua, 66 pistettä). Toisena on Como (31 ottelua, 58 pistettä) ja kolmantena Venezia (31 ottelua, 57 pistettä). Kaksi parasta nousee suoraan Serie A:han.