Mahtavassa maalivireessä oleva Joel Pohjanpalo osui jälleen Saksan 2. Bundesliigan jännittävässä nousutaistelussa.

Hamburger SV:n johto suli jälleen, kun joukkue lopulta hävisi FC Heidenheim 1846:n vieraana nuemeroin 2-1 sunnuntaina. Maaliahne Joel Pohjanpalo heilutti jälleen verkkoa. Jolle pujotteli kolmen Heidenheim-pakin välistä ja teki 0-1-johtomaalin välittömästi toisen jakson alussa. Pohjanpalo on tehnyt nyt seitsemän maalia kahdeksassa viime ottelussa.

Heidenheim kuitenkin tasoitti 80. minuutilla ja teki voittomaalin 95. minuutilla. Asetelmat etenkin karsijanpaikan taistossa vaihtuivat.

Päätöskierros ensi sunnuntaina

2. Bundesliigan kärjessä Arminia Bielefelt om varmistanut nousunsa Bundesliigaan. Joukkue on kerännyt 33 ottelusta 67 pistettä. Stuttgart on sarjakakkosena 58 pisteellä, Heidenheim kolmosena 55 pisteellä ja HSV neljäntenä 54 pisteellä.  Kaksi parasta nousee suoraan Bundesliigaan ja kolmonen karsii.

Viimeinen sarjakierros pelataan sunnuntaina 28. kesäkuuta. Stuttgart kohtaa kotonaan sarjavitosena olevan SV Darmstadtin. HSV kohtaa puolestaan kotonaan sijalla 12 olevan SV Sandhousenin. Heidenheim kohtaa vieraissa Arminia Bielefeldin.