29-vuotias brittipelaaja Joe Rothwell nousi otsikoihin laukomalla loisteliaan volleyn vastustamattomasti yläkulmaan.

Southampton kaatoi kotikentällään Huddersfield Townin numeroin 5-3 (0-2) Englannin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla, Mestaruussarjassa, viikonloppuna.

Huddersfield johti avausjakson jälkeen numeroin 0-2, mutta toisella jaksolla kyyti oli kylmää. Southamptonin takaa-ajon aloitti heti toisen jakson alussa Joe Rothwell pamauttamalla täydellisen volleyn reppuun!

Rothwell osui heti seuraavalla minuutilla uudelleen, ja peli oli yhtäkkiä 2-2. Southampton painoi vielä viimeisellä kymmenen minuutin aikana kolme maalia ja otti kotivoiton runsasmaalisessa matsissa.

24 joukkueen Mestaruussarjan ylivoimaisessa kärjessä jatkaa Leicester (31 ottelua, 75 pistettä). Toisena on juuri Southampton (30 ottelua, 64 pistettä) ja kolmantena Glen Kamaran Leeds (31 ottelua, 63 pistettä).