Joe Hartin historiallinen debyyttiottelu Serie A:ssa päättyi tappioon

Serie A otteluennakko, jalkapallo, puoliaika.com

Serie A otteluennakko, jalkapallo, puoliaika.comSerie A:n historian ensimmäinen englantilaismaalivahti Joe Hart pelasi sunnuntaina ensimmäisen ottelunsa uuden seuransa Torinon paidassa Atalantaa vastaan. Torino hävisi tasaväkisen ottelun lukemin 2-1 (0-0).

Hartista tuli ensimmäinen englantilaismaalivahti, joka on pelannut Italian pääsarjassa sitten kauden 1929–1930.

Manchester Cityä kaudesta 2006-2007 lähtien edustanut Hart siirtyi elokuussa lainasopimuksella Serie A:ssa pelaavan Torinon riveihin, kun hän ei mahtunut enää Cityn uuden päävalmentajan Pep Guardiolan suunnitelmiin.

Ottelun ensimmäisellä puoliajalla maaleja ei nähty. Torinon 26-vuotias espanjalaishyökkääjä Falque vei vieraat johtoon 54. peliminuutilla, mutta kotijoukkue Atalanta nousi tasoihin vain pari minuuttia myöhemmin kokeneen 30-vuotiaan italialaistoppari Andrea Masiellon osumalla. Atalantan Frank Kerrick viimeisteli ottelun loppulukemat 2-1:een rangaistuspotkusta vajaa kymmenen minuuttia ennen varsinaisen peliajan päättymistä.

Tappio oli Torinolle kauden toinen ja se on kolmen pelatun ottelun jälkeen sarjataulukossa 12. sijalla. Atalantalle voitto oli kauden ensimmäinen ja joukkue on yhden pykälän Torinoa perässä. Juventus johtaa sarjaa 9 pisteellä ennen Napolia.