Vitoria de Guimaraesin 29-vuotias Joao Mendes pamautti häikäisevän hienon maalin Portugalin pääsarjassa viikonloppuna.

SC Braga ja Vitoria de Guimaraes pelasivat lopulta 1–1-tasapelin Portugalin Primeira Ligassa viikonloppuna. Kotijoukkue SC Braga oli jo matkalla voittoon, mutta aivan lopussa nähtiin tasoitus.

Ottelussa pelattiin jo reilusti lisäajan lisäaikaa, kun vierasjoukkue Vitoria de Guimaraes haki tasoitusta ja pelasi pitkää palloa. Pallo pomppi Joao Mendesille, joka tykitti mahtavan osuman 98. minuutilla, 1-1.

18 joukkueen Primeira Ligaa on pelattu 16 kierrosta ja kärjessä on Sporting CP 40 pisteellä. SC Braga on neljäntenä 33 pisteellä ja Vitoria de Guimaraes viidentenä 30 pisteellä.

KATSO MYÖS: Video: Jude Bellinghamilta mahtava teko – antoi vilttinsä palelevalle pallopojalle