23-vuotias portugalilaislaistähti Joao Felix ajettiin heti Chelsea-debyytissään suihkuun ruman taklauksen jälkeen.

Fulham kaatoi alavireisen Chelsean numeroin 2-1 (1-0) Valioliigassa torstai-iltana.

Chelsea hankki äskettäin Joao Felixin Atletico Madridista kuuden kuukauden pituisella ja 11 miljoonaa maksaneella lainasopimuksella. Erittäin lupaavasti ottelussa esiintynyt Felix kuitenkin taklasi itsensä suihkuun toisella jaksolla.

Ottelu oli 58. minuutin kohdalla tilanteessa 1-1, kun Felix taklasi vastustajaa keskialueella aivan liian rajusti. Erotuomari näytti punaista korttia. Pian tilanteen jälkeen Fulham teki voittomaalin Chelsea-molari Kepan suosiollisella avustuksella.

Felix on pelikiellossa seuraavat kolme sarjaottelua. Hän on Chelsean käytettävissä seuraavan kerran vasta 11. helmikuuta West hamia vastaan.