HJK:lle ja RoPS:lle jo kolmannet voitot

kolmannet hjk sjk veikkausliigassa vierasvoiton puoliaika

hjk sjk veikkausliigassa vierasvoiton puoliaika

Veikkausliigassa pelattiin keskiviikkoiltana kaksi ottelua. Mestarisuosikki HJK ja yllättäjäjoukkue RoPS ottivat jo kolmannet voittonsa ja ovat voittoputkissa.

HJK meni 0-1-vierasjohtoon reilun puolen tunnin pelin jälkeen, kun Sebastian Dahlstsröm riisti pallon omalla kenttäpuoliskolla, kuljetti jonkun aikaa ja lopulta syötti brassikärki Klaussin läpiajoon. Klauss sijoitti pallon kliinisesti maaliin.

Kun ottelua oli pelattu 38 minuuttia, ajettiin SJK-koutsi Tommi Kautonen katsomoon rajun huutelun takia. HJK hallitsi varsin selkeästi avausjaksoa ja tauolle mentiin HJK:n johdossa.

SJK joutui vaihtamaan tauolla maalivahtia, kun Mihkel Aksalu loukkasi ilmeisesti pakaraansa HJK:n johtomaalissa avausjaksolla. Maalinsuulle tuli Jesse Öst, joka esittikin heti 55. minuutilla loistotorjunnan, kun HJK:n Klauss oli täysin avopaikassa.

SJK oli äärimmäisen lähellä tasoitusta 65. minuutilla, kun Matti Klinga syötti maalinedustalle, missä pallo kimpoutui HJK-puolustuksesta ylärimaan. HJK-hyökkääjä Riku Riskillä oli puolestaan paikka ratkaista matsi lopullisesti 84. minuutilla, mutta puolittaisesta läpiajosta lähtenyt tykitys osui ylärimaan ja siitä tolppaan. Loppunumerot olivat 0-1.

Keskiviikon toisessa ottelussa RoPS kaatoi Kuopiossa KuPS:n numeroin 0-1 (0-0). Voittomaali syntyi lisäajan neljännellä minuutilla, kun 18-vuotias Juho Hyvärinen laukoi maalinedustalta pallon verkkoon.

RoPS on voittanut HJK:n tavoin kaikki alkukauden kolme otteluaan. Veikkausliiga jatkuu lauantaina neljän ottelun kierroksella.

HJK:lle ja RoPS:lle kolmannet voitot

SJK – HJK 0-1 (0-1)
KuPS – RoPS 0-1 (0-0)