JJK hankki Ykkösessä kovaa jälkeä tehneen hyökkääjän

JJK LogoSasa Jovovic siirtyy AC Oulusta loppukaudeksi Veikkausliigan sarjataulukossa viimeisenä olevan JJK:n riveihin.

Jovovic on 30-vuotias serbihyökkääjä, joka on pelannut Suomessa kaudesta 2013 asti ja Harjullakin tuttu näky EIF:n ja PS Kemin paidoista Ykkösen kausilta. Viime kaudella Jovovic nähtiin Veikkausliigassa KuPS:n riveissä ja talvella miehen tie vei Ykköseen AC Ouluun, jossa kausi on ollut menestyksekäs: 13 ottelussa maaleja syntyi kahdeksan.

Nyt Jovovic palaa liiganurmille ja siirtyy JJK:hon – ainakin kauden loppuun, mutta optio on myös tulevasta kaudesta.

– Mahtavaa olla takaisin Veikkausliigassa! Uskon, että pystyn auttamaan JJK:ta omalla panoksellani, Jovovic sanoo JJK:n verkkosivuilla.

Jovovic on tervetullut vahvistus JJK:n kärkikalustoon Jasin Abahassinen ollessa loukkaantuneena: Abahassine nähtiin kentillä toukokuun lopulla, mutta on joutunut takaisin sairastuvalle ja toipumisaikataulu on epävarma.  JJK onkin tuskaillut maalinteon kanssa ja Jovovicilta odotetaankin nyt tehoja.

– Ei minulla paineita siitä ole. Olen pelannut paljon ja tehnyt paljon maaleja – luotan siihen, että myös JJK:ssa laitan pallon maaliin, kun paikka tulee. Uskon, että pystyn auttamaan myös tuomalla lisää taisteluasennetta ja uskon myös, että sopeudun joukkueeseen hyvin, Jovovic kertoo.

Veikkausliigassa pelataan viikonloppuna kuusi ottelua. JJK kohtaa sunnuntaina VPS:n.

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!