Jesse Jorosella unelma-alku Serie A:ssa – nollapeli ja vierasvoitto!

26-vuotiaalla suomalaismaalivahti Jesse Jorosella oli unelma-alku Serie A:ssa sunnuntaina, kun Brescia otti heti voiton.

Brescia kaatoi vieraskentällä Cagliarin numeroin 0-1 (0-0) Italian Serie A:n avauskierroksella sunnuntaina. Ottelun ainoan maalin teki vieraiden Alfredo Donnarumma rankkarista toisen jakson alussa.

FC Kööpenhaminasta Bresciaan heinäkuussa kolmivuotisella sopimuksella siirtynyt Joronen aloitti uransa Italiassa kerrassaan loistavasti – nollapeli ja vierasvoitto! Joronen pelasi vahvan ottelun ja otti mm. 86. minuutilla hienon torjunnan estäen kotijoukkueen tasoitusmaalin.

Jorosen joukkuekaveriksi siirtyi äskettäin myös italialainen jalkapallopersoona Mario Balotelli. Brescian seuraavakin ottelu on vieraskentällä, kun joukkue matkustaa legendaariselle San Sirolle AC Milanin vieraaksi.

Jesse Jorosella unelma-alku Italiassa

— —
KATSO MYÖS: Video: PSG:n Maxim Choupo-Moting jallitti neljä pakkia ja teki maalin