21 vuoden tauon jälkeen Kakkosesta Ykköseen noussut Salon Palloilijat on aloittanut kautensa vahvasti. Jesse Huhtala painoi perjantaina hattutempun.

SalPa kaatoi vieraskentällä toisen sarjanousijajoukkue KäPan numeroin 2-3 (2-1) Ykkösessä perjantai-iltana. Ottelun hahmo oli hattutempun tehnyt 22-vuotias SalPa-hyökkääjä Jesse Huhtala.

KäPa johti pitkään ottelua numeroin 2-1, mutta viimeisellä kympillä nähtiin ratkaisu. Jo avausjaksolla kertaalleen osunut Huhtala teki parissa minuutti kaksi maalia lisää. 2–3-voittomaali oli hävyttömän upea kuti oikeaan yläkulmaan.

Hienoa alkukautta pelaava SalPa on ennen lauantain kierrosta sarjakakkosena kymmenellä pisteellä. Ykkösenä on Gnistan, jolla on neljästä ottelusta niin ikään kymmenen pistettä.