34-vuotias meksikolaishyökkääjä Javier ”Chicharito” Hernández oli monessa mukana Major League Soccerissa.

LA Galaxyn ja Sporting Kansas Cityn ottelu päätty tasanumeroihin 2-2 (1-0) Major League Soccerissa maanantaiaamuna Suomen aikaa.

Ottelun hahmo oli kotijoukkue LA Galaxyn Javier Hernandez, joka teki kaksi maalia. Hän teki ottelun toisen osumansa rankkarista 88. minuutilla tasoittaen tilanteeksi 2-2.

Hernandezille avautui loistava mahdollisuus tehdä hattutemppu ja viedä joukkueensa voittoon, kun LA Galaxy sai rankkarin lisäajan viime hetkillä. Hän yritti Panenka-rankkaria 97. minuutilla, mutta suorituksesta muodostui täysi farssi, sillä vieraiden maalivahti John Pulskamp otti pallon syliinsä.

28 joukkueen Major league Soccerin kärjessä ovat Los Angeles FC (29 ottelua, 60 pistettä) ja Philadelphia Union (30 ottelua, 60 pistettä). LA Galaxy majaile keskikastissa sijalla 14 (28 ottelua, 39 pistettä).