Jatkuuko Norwichin kiitävä vire?

Lauantai ja pelipäivä. Shortseja kainaloihin ja pelisukkia nivusiin. Pelipäivä on juhlapäivä, ja juhlapäivänä on lupa vedellä satunnaisia liukareita jopa tanssilattialla.

Olen raapustellut ja jopa panostellut kovassa vireessä vaeltelevan ja Valioliigan porteilla tähyilevän Norwichin suuntaan aiemminkin ja niin teen nytkin. Viidestä viimeistä sarjaottelusta viisi voittoa raapinut Norwich on esittänyt kotinurmellaan pitkin kautta varsin hyökkäävää peliä, joka on myös poikinut mukavaa tulosta (19 kotimatsista 41 pistettä maalierolla 41-29).

Vaikka pisteitä on kotona plakkariin ropissut, on Norwichin oma pää soinut kotiotteluissa keskimäärin 1,5 kertaa per matsi, mikä luonnollisesti johtuu kovin hyökkäysorientoituneesta pelityylistä. Teemu Pukin tähdittämä joukkue pääsee tämänpäiväiseen koitokseen varsin terveellä kokoonpanolla; Pukki, Buendia, Hernandez sekä Stiepermann ovat löytäneet yhteisen sävelen jo alkukaudesta ja pääsevät myös tänään toteuttamaan hyökkäyskuvioitaan ilman terveyshuolia.

Norwichin tämänpäiväinen vastus QPR on vaellellut viime aikoina todellisessa laskusuhdanteessa, sillä viimeisestä 11 ottelusta on tarttunut mukaan ainoastaan yksi voitto. Vieraista ei kolmen pisteen saaliita ole tämän vuoden puolella siunaantunut, ja mätä menestys on johtanut äskettäin valmentaja Steve McClarenin potkuihin. Käskyttäjän roolissa rimpuilevat tällä hetkellä kokemattomammat veijarit, eikä kokonaistilanne juurikaan liian hyvältä näytä. Joukkueen kokoonpanotilanne on hyvä, nyt tarvittaisiin vain isompi kasa itseluottamusta sekä onnistumisia taskuihin.

Pelivalinta

Vaikka QPR ei liiemmin vieraissa ole juhlinut, on se onnistunut maalinteossa keskimäärin kerran per vierasmatsi. QPR on onnistunut vääntämään vähintään yhden vierasmaalin 15 viimeisessä vieraspelissä 11 kertaa.

Norwichin hyökkäävä kotipelityyli on poikinut maistukaisesti pisteitä, mutta voittojen ohessa myös oma reppu on heilunut tiiviiseen tahtiin. Joukkue on voittanut viimeistä 15 kotimyräkästään 10 päästäen omiin 22 byyriä. Kun huomioidaan kikkailuissa QPR:n tämänhetkinen puolisekava tilanne, saan omiin papereihini valmiiksi kotivoittoa sekä molempien joukkueiden maalintekoa mukailevan lopputuleman. Norwich + BTTS -lopputulemasta tarjottava kerroin 2,75 kelpaa lapulle, joten isken kiinni kyseiseen numerosarjaan.

Sitten vain käsiä konehuoneeseen ja matsia odottelemaan. Pelionnea kaikille, jotka päättävät jotain pelailla ja niin edelleen.

Lisää Englannin Championship-kertoimia tästä!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän