Jatkaako KuPS voittoputkeaan Veikkausliigassa?

Seitsemän ottelun voittoputkeaan jatkamaan lähtevä Kuopion Palloseura saa vieraakseen Ilveksen Veikkausliigan ainoassa maanantain ottelussa. Tuplaukseen isketään sinkkukohteella tästä pelistä.

Tuplauksessa tarkoituksena on läpäistä viikko aloittamalla vedonlyönti maanantaina ja jatkamalla seuraavina päivinä, jos edellisen päivän veto osuu. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimena tulee olla joka päivä vähintään 2,00. Tällä viikolla Tuplauksen läpäiseville on tarjolla 5000€ jackpot, joka jaetaan voittajien kesken!

KuPS oli tämän kauden suomalaissensaatio euroviheriöillä, kun Eurooppa-liigan karsinnoissa tieltä väistyivät niin Slovan Bratislava kuin FK Sūduvakin. Viimeisellä ja ratkaisevalla karsintakierroksella tie nousi kuitenkin pystyyn CFR Cluj’n kaataessa kuopiolaiset 3-1. Nähtäväksi jää, kuinka ärsytetty KuPS tänään kentällä nähdään. Päävalmentaja Arne Erlandsen ei varmasti ainakaan helpolla joukkuettaan päästä.

Ilveksen päävalmentaja Jarkko Wiss kuvailikin KuPSia sarjan fyysisimmäksi joukkueeksi. Tamperelaisilla on kuitenkin alla kaksi erittäin vakuuttavaa ottelua maalierolla 6-0, kun joukkue kaatoi ensin vieraissa IFK Mariehamnin ja edellismatsissa Tepsin kotonaan. Tänään kaikki on ehdottomasti mahdollista, mutta KuPS tuo otteluun ihan erilaisen vastuksen mitä IFK M tai TPS pystyisi tarjoamaan.

Kokeillaan lähteä hakemaan tästä kuitenkin kotijoukkueelle suosiollista rupeamaa ja jollei voittoputkeaan joukkue pysty jatkamaan, niin tappiottomuutta ainakin. Samaan kohteeseen yhdistäessä KuPSin voiton tai tasapelin sekä molempien joukkueiden tekevän maalin, saa mukavasti yli kahden kerrointa tiskiin tuplausta ajatellen. Tänään lienee tiedossa tasokas ottelu kaikin puolin.

TUPLAAMAAN!

Video: Antti Mäkijärveltä mielettömän kaunis maali Ykkösen kärkimatsissa

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

1 kommentti

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here