Kuopion Palloseuran hyökkääjä Jasse Tuomiselta nähtiin luultavimmin viikonlopun tyylikkäin maalisyöttö. HJK ja AC Oulu etenivät Liigacupin finaaliin.

HJK kaatoi KuPS:n rankkarikisan jälkeen numeroin 5-4 (1-1) Liigacupin välierissä lauantaina Helsingissä.

Pyry Soiri vei Klubin johtoon reilun puolen tunnin jälkeen. KuPS tuli tasoihin 69. minuutilla, kun Joona Veteli tuikkasi pallon läpiajosta verkkoon.

Tuohon tasoitusmaaliin mahtavan syötön tarjosi Jasse Tuominen, jonka todella taidokas jatko kantapäällä lähetti Vetelin läpiajoon. HJK oli parempi rankkarikisassa ja etenee finaaliin.

AC Oulun ja FC Interin välinen lauantain toinenkin välierä päättyi 90 minuutin jälkeen 1–1-tasapeliin. Tässäkin matsissa edettiin suoraan rankkarikisaan, jossa AC Oulu oli parempi maalein 7-6.

HJK ja AC Oulu kohtaavat Liigacupin finaalissa lauantaina 1.4.