jasse tuominen

FC Lahdesta BATE Borisoviin siirtynyt Jasse Tuominen maalasi PSV Eindhovenia vastaan Mestarien liigan viimeisen karsintakierroksen avausosaottelussa tiistai-iltana.

Muutama viikko sitten HJK:n pudottanut valkovenäläinen BATE Borisov kärsi kotitappion hollantilaiselle suurseuralle PSV Eindhovenille numeroin 2-3 (1-1). Toinen osaottelu pelataan Hollannissa ensi viikolla.

22-vuotias suomalaishyökkääjä vei BATE Borisovin 1-0-johtoon heti 9. minuutilla. Gaston Pereiro tasoitti 35. minuutilla taukonumeroiksi 1-1. MM-kisoissa Meksikon paidassa loistanut Hirving Lozano vei vieraat johtoon tunnin kohdalla, mutta valkovenäläislegenda Alexandr Hleb tasoitti 88. minuutilla. Kuitenkin Donyell Malen teki 2-3-voittonumerot PSV:lle 89. minuutilla.