Major League Soccerissa nähtiin viikonloppuna melkoista draamaa lisäajalla, ja ratkaisevaan rooliin nousi iso myötätuuli.

Chicago Fire kaatoi kotikentällään CF Montrealin numeroin 4-3 (1-2) MLS:ssä viikonloppuna. Ottelun lopussa sattui ja tapahtui.

Vierasjoukkue CF Montreal johti lopussa turvallisen tuntuisesti numeroin 1-3. Mutta Chicago tuli rinnalle ja ohi, kun ensin 84. minuutilla syntyi 2–3-kavennusmaali ja sitten 95. minuutilla 3–3-tasoitusmaali.

Eikä tässä vielä kaikki. Ottelun viimeisillä hetkillä ajassa 90+9 nähtiin ratkaisu, kun Chicagon Kellyn Acosta lähetti pallon omalta kenttäpuoliskolta kohti vastustajan rankkarialuetta. Karmea myötätuuli vei pallon Montreal-maalivahti Jonathan Sirois käsien kautta maaliin, 4-3!

KATSO MYÖS: Video: Luis Suarez se vaan jaksaa painaa – häikäisevä osuma MLS:ssä