Järvenpäässä nähtiin viikonloppuna harvinaisen kova maalineduskaruselli, missä Gnistanin maaliverkko ei lopulta heilunut.

Gnistan kaatoi vieraskentällä JäPS:n numeroin 1-2 (1-2) Ykkösessä perjantai-iltana.

Joakim Latonen ja Eero Markkanen veivät helsinkiläisvieraat 0–2-johtoon, mutta Justus Holopainen kavensi taukonumeroiksi 1-2. Toisen jakson alussa järvenpääläisten tasoitus oli todella lähellä.

JäPS sai tukun loistopaikkoja samassa tilanteessa, mutta Gnistan-maalivahti Jiri Koski torjui kaksi kertaa, puolustus oli edessä ja lopuksi vielä laukaus avopaikasta meni ohi. Tuon lähemmäksi ei maalia pääse.

Gnistan on Ykkösen kärjessä 41 pisteellä. Toisena on MP (38 pistettä), kolmantena EIF (36 pistettä) ja neljäntenä TPS (34 pistettä). Runkosarjaa on jäljellä vielä 3–4 kierrosta.