Veikkausliigassa nähtiin erittäin komea vapaapotkumaali, kun Kuopion Palloseuran Janis Ikaunieks näytti osaamistaan.

KuPS kaatoi kotikentällään FC Hakan numeroin 2-1 (2-0) Veikkausliigassa torstai-iltana. Ottelun ainoa maali oli todella tyylikäs.

Kuopiolaiskotijoukkue teki molemmat maalinsa avausjaksolla. Tim Väyrynen ohjasi Diogo Tomasin syötön maaliin 28. minuutilla. Kymmenen minuuttia myöhemmin nähtiinkin sitten upea 2-1-voittomaaliksi jäänyt osuma, kun 27-vuotias latvialaispelaaja Janis Ikaunieks laukoi vapaapotkun verkkoon.

FC Hakan Oliver Whyte kavensi lopussa, mutta kolme sarjapistettä jäivät Kuopioon. Illan toisessa ottelussa FC Lahti ja HJK pelasivat 1-1-tasapelin. KuPS johtaa sarjaa (7 ottelua, 19 pistettä), HJK on kakkosena (8 ottelua, 19 pistettä) ja FC Honka kolmantena (6 ottelua, 13 pistettä).