Jack Grealish iski unelmamaalin ManU:n verkkoon – katso video!

Jack Grealish iski erittäin kauniin maalin sunnuntain valioliigakierroksella, kun Aston Villa ja Manchester United pelasivat 2-2 tasapelin.

Sunnuntaina unelmien teatterinakin tunnetulla Old Traffordilla kohtasivat kaksi kipeästi pisteitä kaipaavaa joukkuetta. Manchester United yrittää epätoivoisesti kivuta vielä mukaan taisteluun europaikoista, kun taas Aston Villa pyrkii karistamaan karsintaviivan pysyvästi taakseen.

Ottelun avausmaali nähtiin jo 11. minuutilla ja se oli todellista taidetta. Aston Villan kapteeni Grealish nimittäin sijoitti pallon takayläkulmaan sellaisella laukauksella, jota voi todellakin kutsua unelmaksi. Aston Villan toisesta maalista vastasi toisella jaksolla osunut puolustaja Tyrone Mings. Manchester Unitedin maalit merkittiin puolestaan ruotsalaistoppari Victor Lindelöfille sekä pallon omiin säheltäneelle Aston Villa -veskari Tom Heatonille.

Kierroksen muissakin otteluissa nähtiin mukavasti maaleja sekä myös suomalaisonnistuminen. Teemu Pukki nimittäin iski ottelun avausmaalin, kun Norwich väänsi 2-2 tasatuloksen Arsenalia vastaan. Liverpoolin kovimmaksi haastajaksikin nimetty Leicester sen sijaan voitti Evertonin maalein 2-1, kiitos Kelechi Iheanachon lisäajalla syntyneen voittomaalin.

Kierroksen vähämaalisimmassa ottelussa alkukauden suurin yllättäjä Sheffield United ja Wolverhampton tasasivat pisteet lukemin 1-1.

Jack Grealish iski kauniin maalin ManU:a vastaan

Jos video ei näy, voit katsoa sen myös tästä.