Video: Jaap Stam pelaa tolkuttoman kovaa legendojen hyväntekeväisyysmatsissa

Legendaarinen hollantilaistoppari Jaap Stam täyttää lauantaina 49 vuotta. Suuret Onnittelut! Oli kyseessä hyväntekeväisyysottelu tai ei, Stam pelaa aina täysillä.

Manchester Unitedin ja Bayern Munchenin entiset pelaajat kohtasivat toisensa hyväntekeväisyysottelussa keväällä 2019. Mukana oli lukuisia legendoja aina David Beckhamista Paul Scholesiin.

Mukana oli myös Jaap Stam, jolle oli ilmeisesti unohdettu kertoa kyseessä olevan leikkimielinen hyväntekeväisyysottelu. Jo pelaajaurallaan kovista otteistaan tunnettu hollantilaistoppari veti Bayern-legendoja surutta sukille, eikä säästellyt itseään kaksinkamppailuissa.

Stam pelasi Manchester Unitedissa kolme kautta vuosina 1998-2001 ja nousi jonkunnäköiseksi kulttipelaajaksi romuluisen pelitapansa ansiosta. Hän pelasi seurajoukkueurallaan myös muun muassa AC Milanissa ja Ajaxissa. Hollannin maajoukkueessa hän pelasi yhteensä 67 ottelua, joissa syntyi kolme maalia.

Pelaajauransa jälkeen Stam on koittanut siipiään valmennushommissa. Mies on toiminut MLS-seura FC Cincinnatin päävalmentajana keväästä 2020 lähtien.

— — —
Coolbetin ilmaiskierroskarkelot: joka päivä!
— — —

Jaap Stamin rujot otteet legendojen kohtaamisessa

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here