Barcelona kaatoi vieraskentällä Tottenhamin keskiviikkoiltana. Barcan Ivan Rakitic teki todella näyttävän maalin!

Barcelona voitti vieraissa Tottenhamin numeroin 2-4 (0-2) Mestarien liigan B-lohkon ottelussa keskiviikkoiltana. Philippe Coutinho vei vieraat 0-1-johtoon heti 2. minuutilla ja Rakitic lisäsi johtoa 28. minuutilla – ja kauniilla tavalla lisäsikin!

Pallo pelattiin takaviistoon ja Rakitic laukoi noin 20 metristä täydellisen volleyn vasemman tolpan kautta todella kauniisti sisään. Lionel Messi teki toisella jaksolla Barcalle vielä kaksi maalia. Tottenhamin maalareina toimivat toisella jaksolla Harry Kane ja Erik Lamela.

Ivan Rakiticin upea osuma

Jos twiitti ei jostain syystä avaudu, niin voit katsoa sen TÄSTÄ.
— —
KATSO MYÖS: Video: PSG murskavoittoon Mestarien liigassa – Neymar paukutteli vaparimaaleja