Sevillan 35-vuotias kroatialainen konkarikeskikenttäpelaaja Ivan Rakitic viimeisteli loisteliaan volleymaalin.

Cadiz ja Sevilla pelasivat 2–2-tasapelin Espanjan La Ligassa viikonloppuna. Ottelun toisella jaksolla nähtiin upea osuma.

Vierasjoukkue Sevilla tasoitti numeroiksi 2-2, kun pelikellossa oli 60 minuuttia. Pallo ajautui rankkarialueen rajalle, missä Ivan Rakitic laukoi volleylla pallon täydellisesti vasempaan ylänurkkaan.

20 joukkueen La Ligan kärjessä ovat Real Madrid ja yllätysjoukkue Girona (11 ottelua, 28 pistettä). Sevilla on sijalla 13 (10 ottelua, 10 pistettä).

KATSO MYÖS: Video: IFK Mariehamn säilyy Veikkausliigassa – Alvaro Ngamba tuuletti jo ennen viimeistä maalia