Video: Satumainen päätös Afrikan-mestaruuskilpailuille – isäntämaa Norsunluurannikko nousi mestariksi

Hyökkääjäkolossi Sebastien Haller nousi taas sankariksi, kun Norsunluurannikko eteni satumaisesti Afrikan-mestaruuskilpailujen mestariksi kotikentällään!

Norsunluurannikko voitti Nigerian numeroin 1-2 (1-0) Afrikan-mestaruuskilpailujen finaalissa Ebimpén olympiastadionilla, Abidjanissa, Norsunluurannikossa, myöhään sunnuntai-iltana.

Nigeria meni johtoon 38. minuutilla puolustaja William Troost-Ekongin osumalla. Toisella jaksolla Norsunluurannikko nousi kuitenkin kotiyleisön riemuksi rinnalle ja ohi.

TSEKKAA TÄMÄ:

Ensin 62. minuutilla Franck Kessié tasoitti. Ja sitten 81. minuutilla nähtiin ratkaisu, kun Sebastien Haller puski komeasti 1–2-voittomaalin. Mestaruus on Norsunluurannikolle historian kolmas.

Hallerilla diagnosoitiin syöpä vuonna 2022. Vuonna 2023 hän palasi kentille, ja nyt hän on juhlittu sankari Afrikan-mestaruuskilpailuissa!

Norsunluurannikko pääsi alkulohkostaan rimaa hipoen jatkoon hyvänä lohkokolmosena. Neljännesvälierissä se kaatoi hallitsevan mestarin Senegalin rankkarikisassa, puolivälierissä kaatui puolestaan Mali jatkoajan viimeisillä sekunneilla ja välierissä kaatui Kongon demokraattinen tasavalta Hallerin osumalla.

KATSO MYÖS: Video: Aasian-mestaruuskilpailut voittaneen Qatarin Akram Afifilta hieno maalituuletus – otti säärisuojistaan kortteja ja teki taikatempun

Sebastien Haller tekee voittomaalin

https://twitter.com/BallTekkers/status/1756845519261880382
Jos video ei aukea, voit katsoa sen TÄSTÄ.

Jos video ei aukea, voit katsoa sen TÄSTÄ.

Afrikan-mestaruuskilpailut 2023 pelattiin Norsunluurannikossa. Turnaus siirrettiin pelattavaksi alkuvuoteen 2024, sillä kesällä Norsunluurannikossa on sadekausi. Mukana oli 24 maata, jotka pelasivat kuudessa neljän maan alkulohkossa.

Edellinen artikkeliVideo: Qatarin Akram Afifilta hieno maalituuletus – otti säärisuojistaan kortteja ja teki taikatempun
Seuraava artikkeliVideo: Lukas Podolskilla tatsi tallessa – mahtava kuti yläpesään Puolan pääsarjassa

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän