Interin ja Shakhtar Donetskin kohtaamisella tuplaamaan

Interin ja Shakhtar Donetskin välillä ratkotaan tänä iltana paikka Eurooppa-liigan finaaliin klo 22:00 alkaen.

Tuplauksessa tarkoituksena on läpäistä viikko aloittamalla vedonlyönti maanantaina ja jatkamalla seuraavina päivinä, jos edellisen päivän veto osuu. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimena tulee olla joka päivä vähintään 2,00. Tällä viikolla Tuplauksen läpäiseville on tarjolla 5000€ jackpot, joka jaetaan voittajien kesken!

Östersund – Kalmar

Allsvenskanissa pelataan 16. ottelukierros loppuun tänään neljän ottelun voimin. Liuskalle poimitaan Östersundin ja Kalmarin kohtaaminen, jossa Kalmar on aavistuksenomainen ennakkosuosikki.

Östersund ei lähde suotta altavastaajana. Takana on penkin alle mennyt kausi ja joukkue on putoamisviivan paikkeilla. Etenkin kotiotteluissa Östersund on ollut todella heikko, sillä seitsemästä kotiottelusta on alla vain kaksi vaivaista pistettä tasapelien myötä.

Kalmar on ollut yhtä heikko tällä kaudella kuin Östersund, sillä Smålands stolthet on myös putoamistaistelussa. Se on kuitenkin onnistunut viime aikoina kohtalaisesti ja edellinen vieraspeli BK Häckeniä vastaan päättyi 0-2 voittoon. Isketäänkin lapulle Kalmarin voitto ja tasapeli, joten Östersundin ahdinko kotinurmella jatkuu.

Inter – Shakhtar Donetsk

Eurooppa-liigan toisessa välierässä etsitään Sevillalle vastustajaa finaaliotteluun. Vastakkain ovat Inter ja ukrainalainen Shakhtar Donetsk. Inter lähtee ennakkosuosikkina kamppailuun, mutta Nerazzurria ei kuitenkaan lähdetä pelaamaan.

Sen sijaan lapulle poimitaan alle 3.5 maalin rajapyykki. En usko kamppailusta maali-iloittelua, vaan Inter ottaa ohjat käsiinsä ja yrittää pitää donetskilaiset pois paikoilta. Shakhtar on nimittäin ollut tehokas tässä turnauksessa ja helppo iltapuhde ei Antonio Conten miehistön alakerralle ole tulossa. Italokentiltä tuttu catenaccio on kuitenkin ennenkin pysäyttänyt vaarallisia hyökkäyksiä. Shakhtar ei ole tässä tapauksessa poikkeus.

TUPLAUKSEEN!

Video: Thierry Henryn täydellinen maali ManU:n verkkoon vuonna 2000

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here