Inter vahvoilla IFK Mariehamnin isäntänä

FC Inter Turku isännöi vieraita sipsisaarilta, kun IFK Mariehamn saapuu Veritakselle kamppailemaan pisteistä.

Coolbet League futiksen EM-kisoihin – jaossa palkintoja yli 10 000€ edestä!

Veikkausliigassa on ollut taukoa matseista reippaat puolitoista viikkoa ja joukkueet ovat saaneet valmistautua kesän koitoksiin.

Interillä on takana kuuma jakso. Neljästä edellismatsista on alla neljä voittoa, joskin vastustajat ovat lähteneet jokaiseen näihin matsiin aavistuksenomaisena altavastaajana. Se ei sikäli shokeeraa, onhan Inter yksi Veikkausliigan kärkipään jengeistä.

IFK Mariehamn on ollut enemmän vaikeuksissa. Alla on kolmen ottelun tappioputki, joissa ei yhdessäkään Ahvenanmaan ylpeys saanut tehtyä maalia aikaan. Tänään siihen toki pitäisi olla saumaa, onhan Inter päästänyt kaikissa edellisessä viidessä pelissään vähintään yhden omiin. Maarianhaminalaisten ykköstähtiin kuuluva Elias Mastokangas on toki sivussa, sillä hän ei saa pelata emoseuraansa vastaan.

Näillä lähtökohdilla ladataan odotukset korkealle Interin voiton suhteen. Tasoero joukkueissa niin kokoonpanon kuin pelillisen annin suhteen kallistuvat turkulaisille, joten kotijengiä uskaltaa painaa lapulle kevyen overin kera. Inter saa tänään jopa ottaa 2500 katsojaa sisään, joka varmasti boostaa sinimustien tekemistä.

Pelivihje: FC Inter Turku -0,5 & ottelussa yli 1.5 maalia (1.78 @Coolbet)

Artikkelissa on käytetty kirjoitushetken kerrointa ja se voi muuttua ennen ottelun alkua.

LYÖ VETOA!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here