Inter pakkovoiton edessä Honkaa vastaan

FC Inter Turku pelaa Veritas Stadionilla kauden toiseksi viimeisen kotiottelunsa tänään FC Honkaa vastaan. Kotijoukkue taistelee vielä tosissaan mestaruudesta ja pahin vastustaja Kuopion Palloseura nappasi eilen kolme pistettä. Tänään on siis pakkovoiton paikka.

Näiden joukkueiden edellinen kohtaaminen oli heinäkuun loppupuolella. Tällöin Inter vei pidemmän korren, luvuin 3-1. Elias Mastokangas, Filip Valencic ja Timo Furuholm onnistuivat tällöin maalinteossa. Abel Suarez maalasi vieraiden ainokaisen.

Vierasjoukkue Honka taistelee vielä kynsin ja hampain mitalisijoista. Keltamusta onkin voittanut kolme edellistä matsiaan, joissa se on kaatanut KPV:n, Ilveksen ja HJK:n. Kokoonpano ei ole täysin ihanteellinen vieraille. Varmasti sivussa ovat Rasmus Leislahti sekä Elmo Heinonen. Mac Kandjin ja Duarte Tammilehdon pelikunto on vielä epävarmaa.

Inter haparoi edelliskierroksella pisteitä. Tammelan Stadionilla pelattu ottelu Ilvestä vastaan päättyi kotijoukkue Ilveksen juhliin, kun vaihdosta sisään tullut nuori hyökkääjä Tiemoko Fofana pukkasi vapaapotkun irtopallosta tamperelaiset 1-0 voittoon. Interin kokoonpanotilanne on kohtalaisen hyvä. Niko Markkula palasi edellisottelussa kokoonpanoon, josta Inter hyötyy ehdottomasti. Korttitilien täyttymisen vuoksi kuitenkin Aleksi Paananen ja Miro Tenho huilaavat tänään.

Kotonaan Inter on kuitenkin ollut todella vakuuttava. Voittoja on tullut toinen toistensa perään, viimeisin pistemenetys on juhannukselta saakka. Tällöin Vaasan Palloseura pelasi tasapelin sinimustia vastaan. Kotietuun luotetaan tänäänkin ja erinomainen kerroin Interin voitolle lähtee lapulle.

Pelivihje: Inter Turku (2.35 @Coolbet)

LYÖ VETOA!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän